Logo Over rood

Over Rood begeleidt, helpt, traint en coacht ondernemers die financiële en/of administratieve problemen hebben “aan de keukentafel”.

Over Rood (externe link)helpt deze ondernemers hun administratie op orde te krijgen en de inkomsten en uitgaven in balans te krijgen. Over Rood bekijkt samen met de ondernemer welke mogelijkheden het bedrijf heeft. Of er meer winst te maken valt. Of het bedrijf beter gestopt kan worden. In het laatste geval helpt Over Rood bij de afwikkeling. Over Rood organiseert trainingen en workshops gericht op het verbeteren van het bedrijfsresultaat (marketing, propositie, strategie, zorgen dat klanten betalen, verlagen kosten, kansen bepalen, etc).

Over Rood Food helpt een deelnemer door een eenmalig adviesgesprek of een traject: 

  • Een eenmalig gesprek duurt meestal 1,5 tot 2 uur. ln dit gesprek zal de trajectmanager van Over Rood een inschatting maken wat ervoor deze deelnemer nodig is op basis van de gegevens die de deelnemer aanlevert tijdens het gesprek. Na afloop stuurt Over Rood een gespreksverslag en een plan van aanpak voor deze deelnemer naar de deelnemer en eventueel naar de gemeente Nijkerk.
  • Bij een traject van Over Rood begeleidt een trajectmanager van Over Rood de deelnemer door middel van individuele gesprekken en eventueel trainingen. Er vindt minimaal een keer per maand een gesprek plaats. Een traject duurt minimaal een maand en maximaal een jaar.