René Speelman

Vier de liefde! 

Jullie prachtige moment komt eraan. Met vriendelijkheid, humor, serieus waar dat nodig is, ontspannen, interactief, creatief en met veel aandacht voor jullie, begeleid ik jullie naar het jawoord! Daarbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring als facilitator en als schrijver/illustrator van het bekende figuurtje Jabbertje. Willen jullie zelf creatieve elementen toevoegen aan de ceremonie? Dan maak ik daar graag ruimte voor. 

Samen bereiden we jullie moment voor. Ruim op tijd spreken we af om kennis te maken. We nemen de ceremonie door en ik zal van alles vragen. Alleen dan kan ik een ceremonie vormgeven die van het begin tot het eind bij jullie past. Daarbij houd ik ook rekening met jullie getuigen en gasten. De ouderen en jongeren. Want ook voor hen is het een speciale dag. Maar het allermeest houd ik rekening met jullie. 

In Nijkerk hebben we een team van geweldige trouwambtenaren. Het is een voorrecht om daar deel vanuit te maken en het is een voorrecht om jullie te mogen trouwen! Laten we er een onvergetelijk moment van maken!