Mijn grote lach, jullie grote dag
Die hebben jullie mooi alvast binnen; een glimlach op mijn gezicht omdat ik jullie mag trouwen!
Dat is ook het eerste wat ik terugkrijg: “Jij hebt altijd een lach op je gezicht.”

Sierou de Vries

Is er dan nog iets leukers, dan mensen te trouwen voor je werk?
Nee toch? Ik voel me vereerd wanneer een stel mij kiest als BABS. Ook voor mij is het een feestje: nieuwe mensen leren kennen, mooie gesprekken aan gaan en verrassingen te omarmen. Niet voor niets staat mijn werkend leven in het teken van (spontane) ontmoetingen en mooie gesprekken vertalen in een verhaal. In dit geval: Jullie liefdesverhaal in een persoonlijke speech!

Na een eerste kennismaking weet ik zeker dat jullie mij alles vertellen, zodat mijn speech afgestemd is op jullie wensen. Open, in vertrouwen bespreken we wat voor jullie zo belangrijk is. Vaak ontstaan de mooiste kwetsbare gesprekken. Ik kom dan ook dichtbij, maar ervaring leert, dat men zich snel op zijn/haar gemak voelt als we eenmaal in gesprek zijn. 

Naast BABS ben ik in het dagelijkse leven moeder van twee zonen, getrouwd en woonachtig in Hoevelaken. Ik heb een eigen communicatiebedrijf waar ik (web)teksten schrijf, vlogs en blogs maak in opdracht en in mijn vrije tijd kruip ik graag achter de microfoon om een radioprogramma te presenteren. En als het éven kan maak ik in de hele vroege ochtend de mooiste wandelingen.