Terug in loondienst

Terug in loondienst binnen uw vakgebied

U bent ondernemer en heeft financiële zorgen. Daarom wilt u stoppen met uw bedrijf en weer gaan werken voor een werkgever. Zodat u weer kunt doen waar u goed in bent: uw vak. Nu vraagt u zich af hoe u die stap zet.

U voert een intakegesprek met een recruiter. Die kijkt samen met u welke banen bij u passen en maakt met u een plan om weer terug te gaan in loondienst. De recruiter wijst u op vacatures en banenmarkten en helpt u om in contact te komen met mogelijke werkgevers die aansluiten bij uw profiel.

U kunt uzelf aanmelden via www.wspregioamersfoort.nl/voor-werkzoekenden

Terug in loondienst na omscholing of bijscholing

U bent ondernemer en heeft financiële zorgen. Daarom wilt u stoppen met uw bedrijf en weer in loondienst treden. Dat wilt u niet doen binnen uw vakgebied, maar juist erbuiten. Nu vraagt u zich af: welk werk past bij mij en hoe maak ik zo’n carrièreswitch?

U voert tot drie adviesgesprekken met een specialist op het gebied van om- en bijscholing. Samen denkt u na welk type werk u aanspreekt en waar u goed in bent. Eventueel doet u een competentietest om dat in kaart te brengen. Bent u daaruit of weet u al precies wat u wilt? Dan krijgt u inzicht in de mogelijkheden om u te laten omscholen of bijscholen. Ook ontdekt u meer over leerwerkbanen. Hiermee kunt u een eerste stap zetten in
een nieuw vakgebied.

U kunt uzelf aanmelden via amersfoort@leerwerkloket.nl of www.leerwerkloket.nl/leerwerkloket/leerwerkloket-regio-amersfoort.