De Valleihopper biedt openbaar vervoer wanneer ander openbaar vervoer niet mogelijk is. Kunt u bijvoorbeeld door een beperking niet met ander openbaar vervoer reizen of er is helemaal geen openbaar vervoer bij u in de buurt, dan is de Valleihopper wellicht een oplossing.

De auto’s en busjes van de Valleihopper rijden in de FoodValley regio voor inwoners van de gemeente Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Of en hoe u gebruik kunt maken van de Valleihopper en wat het kost leest u op de website van de Valleihopper(externe link).

Valleihopperpas

Bent u vanwege een beperking niet in staat met ander openbaar vervoer te reizen, neem dan contact op met een zorgconsulent van de gemeente. In overleg met u kan gekeken worden of de Valleihopper voor een geschikte oplossing is. Wellicht komt u in aanmerking voor de Valleihopperpas. Voldoet u aan de voorwaarden dan reist u met deze pas voor een gereduceerd tarief, vergelijkbaar met wat u voor ander openbaar vervoer betaalt.