Wat mooi! Jullie hebben besloten te gaan trouwen!
Dat besluit maakt dat er een heleboel andere besluiten moeten worden genomen: welke datum, welke feestkleding, wie als getuigen en wie als gasten, ceremoniemeester, groots of juist intiem, op welke locatie en wat voor feest, een trouwkaart of andere manier van aankondigen, trouwauto, fotograaf, bruidstaart, muziek, …  
En niet te vergeten de ceremonie! De belangrijkste dag in jullie leven begint met de ceremonie. 
Waar willen jullie elkaar het ja-woord geven, en hoe willen jullie de ceremonie vorm gegeven hebben.
Het is fijn om een trouwambtenaar te hebben, die van jullie ‘trouwen voor de wet’ een ceremonie maakt, die echt helemaal bij jullie past. 

Ik zou die trouwambtenaar kunnen zijn. Heb oog voor het totaalplaatje, denk in oplossingen. Ik heb iets met getallen. Maar ben ook een romantica; vind het ieder jaar nog leuk dat Valentijnsdag onze trouwdag is. Ben geboren en getogen in Hoevelaken en heb vervolgens 40 jaar op verschillende plekken in Nederland gewoond en gewerkt (als docent Nederlands, uitvoerder bouw, bouwpatholoog, eigenaar schattig verbouwd kerkje voor events). Als pensionado teruggekeerd naar mijn geboorteplaats. Samen met de liefste man van de wereld. Zijn drie puberkinderen kreeg ik er bij toen we trouwden. Nu ruim 20 jaar later leven ze allemaal hun eigen leven, gelukkig met een eigen maatje in de liefde. En drie kleinkinderen hebben me oma gemaakt.

Mijn tijd en ervaring zet ik graag in om de regisseur te zijn van jullie huwelijksceremonie. 
Zo’n vier weken voor de trouwdag plannen we een voorgesprek. Om kennis te maken. Om jullie verhaal te horen. Om door te spreken wat jullie wensen en ideeën zijn. Want het is mijn uitdaging en het is jullie gegund dat jullie zelf en jullie gasten achteraf kunnen zeggen dat de trouwceremonie zo helemaal echt jullie was!

We gaan er met elkaar een prachtig moment van maken!