Voor het aanvragen van leerlingenvervoer heeft u DigiD nodig.

De directe link naar het aanvraagformulier vindt u onderaan deze pagina. Daar vindt u ook een overzicht met scholen en schoolsoorten.

Om uw aanvraag te kunnen doen, heeft u nodig:

• uw DigiD inlognaam en inlogcode
  • vervoersverklaring
  • toelatingsverklaring (TLV)
  • een inkomstenverklaring van de belastingdienst van u en uw eventuele partner als uw zoon/dochter naar het speciaal basisonderwijs (SBO) of basisonderwijs (BO) gaat
  • een verklaring waarom de leerling niet zelfstandig of onder begeleiding zou kunnen reizen (deze verklaring kunt u hieronder downloaden)

Let op: wanneer er sprake is van co-ouderschap moeten beiden ouders een aanvraag doen. Pas dan wordt deze in behandeling genomen.

Hieronder vindt u de formulieren die u kunt gebruiken voor het komende schooljaar (2022-2023). Vraagt u leerlingenvervoer aan nog voor dit lopende schooljaar (2021-2022), stuur dan nadat u het formulier heeft ingevuld, ook een melding hiervan naar leerlingenvervoer@nijkerk.eu of bel met de medewerker Leerlingenvervoer via telefoonnummer (033) 247 22 22.

Formulieren voor het schooljaar 2022-2023

Hulp nodig bij het invullen?

Beschikt u niet over een computer, een DigiD-code of heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier dan kunt u via telefoonnummer (033) 247 22 22 een afspraak maken met mevrouw J. Koning (leerlingenvervoer@nijkerk.eu) om samen het formulier op het stadhuis of telefonisch in te vullen.