• Vogelgriep op bedrijf met 110.000 kippen in Putten; ook vervoersverbod in Nijkerk

  Op een leghennenbedrijf in Putten is vogelgriep vastgesteld. Om verspreiding van het virus te voorkomen, worden de circa 110.000 kippen geruimd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

 • Gaat u scheiden? U kunt informatie en hulp krijgen

  Een scheiding, of een wens om te scheiden, heeft veel gevolgen. Zeker als u kinderen heeft. Grote gevolgen zijn er ook financieel en fiscaal. Dat kan veel stress geven. Er komt veel kijken bij een scheiding. En waar te beginnen? De gemeente Nijkerk geeft informatie en hulp.

 • Statushouders gehuisvest in een hotel in Nijkerk

  Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers gaat op initiatief van het Rijk statushouders in Nijkerk plaatsen in een hotel. Inmiddels is al een aantal statushouders in Hotel Ampt van Nijkerk geplaatst. Hier wachten zij op de toewijzing van een woning door de gemeente.

 • Sportmedaille behaald in 2023? Meld je aan voor de huldiging!

  Heb je in 2023 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of Wereldkampioenschap? Of ken je misschien zo’n topper? Meld jezelf of hem/haar dan uiterlijk 15 december aan bij de gemeente. De gemeente wil deze sportkampioenen namelijk in het zonnetje zetten.

 • Meldpunt voor klachten van huurders

  Huurders met klachten over (private) verhuurders kunnen voortaan terecht op het gemeentelijke meldpunt voor ‘Goed verhuurderschap’.

 • Melding aan centraal stembureau Tweede Kamerverkiezingen 2023

  Als u vermoedt dat er een telfout is gemaakt bij een stembureau of gemeentelijk stembureau bij het (op)tellen van de stemmen, dan kunt u dit melden bij de Kiesraad, het centraal stembureau.

 • Informatieavond over isoleren op 13 december

  Op woensdag 13 december bent u van harte welkom tijdens een informatieavond over isolatie, subsidies en financiële regelingen die u daarbij kunnen ondersteunen. En op welke manier de gemeente kan helpen.

 • Uitslag verkiezingen Tweede Kamer 22 november 2023

  Hier vindt u de uitslag van de verkiezingen in de gemeente Nijkerk.

 • Herinrichting Vrijheidslaan

  Op dit moment treffen we de voorbereidingen voor de herinrichting van de Vrijheidslaan. Het gaat om het stuk weg tussen de rotonde Vetkamp en de Kolkstraat.