Nieuwsoverzicht:

• Als consulent Jeugd komt Kristel Kreijne regelmatig in contact met ouders die nachten wakker liggen vanwege het drugsgebruik van hun kinderen. Dat soort situaties zijn niet in een paar gesprekken op te lossen. Hoe voorkom je dat je in zo’n situatie terechtkomt?
  • Ontvangt u een een bijstandsuitkering? U mag maximaal € 1.200,- per jaar aan giften krijgen van familie of vrienden.
  • In de gemeente Nijkerk is de aannemer in mei en begin juni bezig geweest met het bestrijden van de eikenprocessierups. De aannemer heeft een preventief middel gebruikt tegen de eikenprocessierups. Spuiten met bacteriepreparaat Xentari. Dit middel is veilig voor mens en milieu.
  • Deze week is toestemming gegeven aan het Rode Kruis om een collecte te lopen. Meer informatie is te vinden op www.cbf.nl.
  • Er komt een Tozo 5 van 1 juli tot en met 30 september 2021.
  • De gemeente werkt samen met inwoners aan een nieuw hondenuitlaatbeleid. In dit artikel leest u hoe wij inwoners betrekken. Hoe het hondenpanel tot stand is gekomen en hoe de besluitvorming verder gaat.
  • Vanaf maandag 14 juni 2021 start aannemer KWS Infra in opdracht van Gemeente Nijkerk met de reconstructie van de kruising Amersfoortseweg – Tinbergenlaan.
  • Let op: Een afspraak maken bij het loket voor Burgerzaken van Nijkerk is GRATIS. Websites die dit tegen betaling aanbieden, proberen u op te lichten. Pas daarvoor op, betaal dit niet. U maakt kosteloos een afspraak op onze website.
  • De firma Vaarkamp start vanaf donderdag 3 juni 2021 met het maaien van de bermen in het buitengebied van de gemeente Nijkerk. In het maai onderhoud maakt de gemeente onderscheid tussen functionele bermen en ecologische bermen.
RSS feed