Nieuwsoverzicht:

• Let op! Woont u in woonwijk Corlaer? Op maandag 20 september vanaf 06:00 uur tot en met woensdag 22 september 06:00 uur wordt het weggedeelte tussen de Dominee Kuyperstraat en de Van Middachtenstraat/Barneveldseweg afgesloten voor al het verkeer.
  • Bent u op zoek naar werk en wilt u daarbij hulp krijgen? Neem dan contact op met het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort. Het WSP is er voor alle werkzoekenden, met of zonder uitkering.
  • De gemeente Nijkerk verstuurt wekelijks een digitale nieuwsbrief. Wilt u als inwoner van de gemeente Nijkerk, als organisatie of belangstellende deze nieuwsbrief ook ontvangen?
  • In Nijkerk werken we hard aan het bestrijden van criminaliteit en ondermijning. Hierbij gaat het niet alleen om de strafbare feiten die gepleegd worden, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners.
  • Bent u weleens het slachtoffer geweest van een misdrijf zoals diefstal, vernieling of oplichting via het internet?  Heeft u last van rommel op straat of hinder van buren?  Hoe veilig of onveilig voelt u zich?
  • Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.
  • Vanaf maandag 13 september 2021 start aannemersbedrijf NTP uit Hattem in opdracht van de gemeente Nijkerk met groot onderhoud aan de Hooglandseweg in Nijkerkerveen
  • Ploegen, bemesten, zaaien, maaien: landbouwers zijn druk aan het werk op het land. Wat moet je doen als je als motorrijder of automobilist op een modderige weg beland?
  • De gemeente Nijkerk heeft de afgelopen jaren verschillende acties ondernomen om overmatig alcohol- en drugsgebruik in de gemeente te voorkomen en te verminderen.
RSS feed