Nieuwsoverzicht:

• In de verzamelcontainers voor papier bij de scholen wordt regelmatig karton van bedrijven gevonden. Helaas is het effect dat door het karton van bedrijven de inhoud regelmatig wordt afgekeurd.
  • In juni en juli voert GBLT de jaarlijkse controle op de aanmelding voor de hondenbelasting uit. Bent u eigenaar van één of meer honden, dan moet u hierover hondenbelasting betalen.
  • Ondanks schade Klimaatkamer nog steeds advies van Regenwateradviseur in Nijkerkerveen
  • Begin mei is de landelijke campagne Snelheid gestart. Te hard rijden is een belangrijke oorzaak van verkeersongevallen. Probeer dat te voorkomen. Hoe? Check regelmatig je snelheid.
  • “Ouders moeten echt nieuwsgierig zijn.”
    Jeugdagent Jasper Rottier werkt sinds november 2020 in de gemeente Nijkerk. Hij ziet wat drugsgebruik en drugshandel doet met jongeren. Hij spreekt bevlogen over aandacht voor jongeren, onderzoeken wat er wel werkt en over gesprekken met ouders. De toename van drugsgebruik onder jongeren in Nederland baart hem zorgen
  • Op 21 mei hebben wethouder Nadya Aboyaakoub van Beheer Openbare Ruimte en wethouder Harke Dijksterhuis van Duurzaamheid zes duurzame auto’s in gebruik genomen. Deze nieuwe auto’s rijden volledig op elektriciteit en zijn voor team Dagelijks Beheer van de gemeente Nijkerk.
  • Vanaf 25 mei starten de werkzaamheden voor de reconstructie van het deel van de Watergoorweg, Havenstraat en de Ampèrestraat.
  • Meld u dan aan voor het webinar. Tijdens dit webinar op 27 mei geeft Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) samen met IVN Nijkerk tips over hoe inwoners de gemeente Nijkerk aantrekkelijk kunnen maken voor verschillende dieren.
  • Op 26 april jl. heeft de burgemeester van Nijkerk aan een aantal inwoners van de gemeente een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.
RSS feed