Nieuwsoverzicht:

• Heeft u in november de Energiebespaarvoucher aangevraagd? Vergeet deze dan niet te verzilveren! De voucher is namelijk 3 maanden geldig. Daarna vervalt de voucher automatisch.
  • Bijna 2400 inwoners gingen u al voor. Komt u ook?
    Dit is de laatste keer dat de prikbus op het Molenplein staat, mis hem niet!
  • Het project Stadshaven in het Havenkomgebied in het centrum van Nijkerk krijgt een bijdrage van € 4,16 miljoen van het Rijk om de bouw te versnellen.
  • De gemeente Nijkerk werkt tijdens de winterperiode in het kader van de gladheidsbestrijding samen met andere wegbeheerders, zoals de provincie Gelderland, Rijkswaterstaat en omliggende gemeenten. De bestrijding van gladheid is vastgelegd in het Gladheidsbestrijdingsplan.
  • De afvalkalender 2022 ontvangt u bij de Stad Nijkerk van 8 december 2021. De afvalkalender is ook op te halen bij tien verschillende adressen. Bewaar de afvalwijzer goed of hang deze op uw prikbord. Zo mist u geen ophaalronde.
  • Heb je in 2021 een medaille behaald bij een officieel Nederlands-, Europees- of wereldkampioenschap. Of ken je misschien zo’n topper? Meld hem/haar of jezelf dan voor 20 december aan bij de gemeente.
  • Wereldwijd wordt tussen 25 november (internationale dag tegen geweld tegen vrouwen en meisjes) en 10 december (internationale mensenrechtendag) 16 dagen lang campagne gevoerd tegen geweld tegen vrouwen: Orange the World.
  • Als voorbereiding op de herinrichting van het Plein in het centrum van Nijkerk, krijgen 15 Platanen op het Plein op 1 en 2 december een behandeling.
  • Wethouder Mariëlle Broekman complimenteert de Nijkerkse ondernemers op de Dag van de Ondernemer. In een videoboodschap zegt ze blij te zijn met hun bijdrage aan de lokale gemeenschap. Ook toont ze diepe bewondering voor hun veerkracht in moeilijke tijden.
RSS feed