Nieuwsoverzicht:

• Gemeente Nijkerk Official Team Host WK Volleybal Vrouwen 2022 – Doet u mee?

Eind september begint het WK Volleybal Vrouwen in Nederland en Polen.

• Restzetel in Nijkerk naar VVD

Het centraal stembureau van de gemeente Nijkerk heeft de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Na de hertelling gisteren blijkt dat de VVD de tweede restzetel krijgt en daarmee op vier zetels uitkomt.

• Hertelling stemmen gemeenteraadsverkiezingen

De stemmen van de gemeenteraadsverkiezingen in Nijkerk worden opnieuw geteld. De politieke partijen hebben dat zaterdagmorgen aan het centraal stembureau geadviseerd. Burgemeester G. Renkema is hoofd van het stembureau en neemt het advies over.

• Uitslag gemeenteraadsverkiezing

Bekijk de (onder voorbehoud) voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezing van 16 maart 2022.

• Uitbraak vogelgriep in de regio, wat zijn de gevolgen?

Sinds 26 oktober 2021 gelden al landelijke maatregelen tegen vogelgriep. Alle commerciële houders moeten hun vogels ophokken en eerder melding maken bij verhoogde sterfte van pluimvee.

• Inleveren van klein chemisch afval

Er zijn meerdere manieren om uw klein chemisch afval in te leveren. Zo kunt u klein chemisch afval (KCA) bij gemeente afgeven. Hiervoor is een inzameldepot ingericht op de Milieustraat. De Milieustraat is centraal voor alle inwoners van de gemeente Nijkerk aan de Blekkerserf 4 in Nijkerk.

• Digitale nieuwsbrief; meld u aan!

De gemeente Nijkerk verstuurt wekelijks een digitale nieuwsbrief. Wilt u als inwoner van de gemeente Nijkerk, als organisatie of belangstellende deze nieuwsbrief ook ontvangen?

• Afspraak maken altijd GRATIS

Let op: Een afspraak maken bij het loket voor Burgerzaken van Nijkerk is GRATIS. Websites die dit tegen betaling aanbieden, proberen u op te lichten. Pas daarvoor op, betaal dit niet. U maakt kosteloos een afspraak op onze website.

RSS feed