• Gezocht: Maatjes

  De gemeente Nijkerk is gestart met het project Maatje achter de Voordeur. Het doel van Maatje achter de Voordeur is om mensen die komen uit een situatie van partnergeweld, seksueel geweld en/of kindermishandeling te helpen hun leven opnieuw op te bouwen. Ga ook als ervaringsmaatje aan de slag en volg de training.

 • College Nijkerk scherpt duurzaamheidsplannen aan

  Het college gaat de duurzaamheidsplannen van de gemeente anders aanpakken. Dit naar aanleiding van binnengekomen inspraakreacties.

 • Gratis bijeenkomst voor pleegouders en gezinshuisouders met hun gezin

  Een middag van verbinden met andere gezinnen! De gemeente en het Pleegoudernetwerk Nijkerk nodigen pleegouders en gezinshuisouders met hun gezin uit om met elkaar samen te zijn.

 • Gemeentesecretaris Dick van Huizen verlaat Nijkerk

  Gemeentesecretaris Dick van Huizen neemt om privéredenen binnenkort afscheid van Nijkerk. Hij vertrekt per 1 juni a.s.

 • Nieuwe wetgeving voor gasverbrandingsinstallatie

  Vanaf 1 april 2023 mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingsinstallatie. Dit zijn bijvoorbeeld cv-ketels, geisers, gashaarden, gaskachels en rookgasafvoeren.

 • Geldfit lanceert online potjes-check

  In de Week van het geld, van 27 tot en met 31 maart, lanceert Geldfit de online potjes-check. Met deze online tool kunnen huishoudens checken voor welke toeslagen en regelingen ze in aanmerking komen.

 • Uitslag verkiezingen bekend

  Ook in Nijkerk zijn de stemmen geteld van de verkiezingen afgelopen woensdag. Evenals in andere gemeenten duurde het tellen langer dan verwacht door de hoge opkomst.

 • Werkcentrum regio Amersfoort ook voor inwoners uit de gemeente Nijkerk

  In het Werkcentrum regio Amersfoort kunnen ook inwoners uit de gemeente Nijkerk zich geheel vrijblijvend oriënteren en advies krijgen over loopbaan, werk, scholingsmogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

 • GBLT stuurt aanslagbiljetten voor de gemeente- en waterschapsbelasting

  Op 15 en 16 februari hebben huishoudens in de gemeente Nijkerk het aanslagbiljet voor de gemeente- en waterschapsbelasting ontvangen. Hierop staat ook de WOZ-waarde. Het aanslagbiljet wordt verstuurd door GBLT met datum van 24 februari 2023.