Nieuwsoverzicht:

• Wethouder Mariëlle Broekman complimenteert de Nijkerkse ondernemers op de Dag van de Ondernemer. In een videoboodschap zegt ze blij te zijn met hun bijdrage aan de lokale gemeenschap. Ook toont ze diepe bewondering voor hun veerkracht in moeilijke tijden.
  • Goed contact tussen handhavers en inwoners is belangrijk voor het creëren van een goede leefomgeving. Voor het verbeteren van de
    leefbaarheid in Paasbos hanteert de gemeente Nijkerk een wijkgerichte aanpak. De basis hiervan is een actieve en gelijkwaardige samenwerking met partners en inwoners.
  • Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente Nijkerk samen met Zilveren Kruis een zorgverzekering samengesteld: De Gemeentepolis.
  • Op verzoek van de Stichting Centrum Hoevelaken heeft de gemeenteraad van Nijkerk op 14 oktober 2021 de Verordening bedrijveninvesteringszone centrum Hoevelaken 2022-2026 vastgesteld.
  • Donderdag 4 november heeft de gemeenteraad ingestemd met de begroting voor de gemeente Nijkerk.
  • Van 3 t/m 10 november is de Week van de Pleegzorg. Iedereen met een groot hart en een stabiele woonsituatie kan pleegouder worden.
  • De gemeente Nijkerk verstuurt wekelijks een digitale nieuwsbrief. Wilt u als inwoner van de gemeente Nijkerk, als organisatie of belangstellende deze nieuwsbrief ook ontvangen?
  • Weet u niet zo goed waar u moet beginnen met verduurzamen? Bel Henk! Henk is de Energiecoach van Energieloket Nijkerk.
  • Let op: Een afspraak maken bij het loket voor Burgerzaken van Nijkerk is GRATIS. Websites die dit tegen betaling aanbieden, proberen u op te lichten. Pas daarvoor op, betaal dit niet. U maakt kosteloos een afspraak op onze website.
RSS feed