Trouwzaal

Het stadhuis van Nijkerk ligt aan de haven. Dit historische pand, dat tegenwoordig deel uitmaakt van het nieuwe stadhuis, heeft een prachtige sfeervolle trouwzaal uit de 18e eeuw. De rode loper leggen wij voor u uit zodat alle aandacht op uw entree gelegd wordt. In totaal mogen er 58 mensen meekomen naar de ceremonie, inclusief de getuigen. U bent van harte welkom om de trouwzaal een keer te bekijken.

Trouwen op locatie

Wilt u de hele dag op één locatie blijven? Wij hebben vijf officiële trouwlocaties waar dat mogelijk is. U kunt er voor kiezen om landelijk te trouwen in Hoeve Sparrendam, voor Moeke (bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur), waar u en uw gasten zelfs kunnen overnachten of voor een romantische dag op Landgoed de Salentein, bij partycentrum ’t Koetshuis of bij Fletcher hotel De Klepperman (Hoevelaken).
Wilt u trouwen in een officiële trouwlocatie neem dan contact op met team Burgerzaken via telefoonnummer 14 033.

Zelf een locatie kiezen

Daarnaast is het mogelijk om zelf een incidentele locatie te kiezen. U kunt elke locatie kiezen voor het huwelijk, ook in de buitenlucht! Wilt u trouwen op een locatie waar nog nooit een huwelijksceremonie heeft plaats gevonden, dan zullen wij vooraf de locatie bezoeken om te kijken of daar een huwelijk kan worden voltrokken. Wilt u buiten trouwen, dan wordt er in verband met de veiligheid als eis gesteld dat er kan worden uitgeweken naar een gebouw als het weer daartoe aanleiding geeft.

Let op! Trouwen op locatie (ook eigen locatie, zoals thuis) brengt extra kosten met zich mee, zie hiervoor de pagina Kosten Trouwen & Partnerschap. Deze kosten komen bovenop de kosten die de locatie in rekening brengt.